Treshki nyt liv-line på 74 m² i "dræbt" fælles

  • Dec 27, 2019

Farverige interiør tilhører designeren Olga Zaretsky - tre-værelses lejlighed i "stalinka" på Frunze Embankment, hun lavet for sig selv. Reparation var ikke her 30 år, og betonbjælker var ikke tilladt i almindelighed ingen ombygningen. Men i denne situation, lykkedes det os at skabe en behagelig og stilfuld plads.

Farvepaletten af ​​interiøret består forskellige nuancer af oliven, blå og gul. Ifølge ejeren, på vores breddegrader, især ikke nok lyse farver og dekoration af lejligheden gøre op for denne mangel.

Ifølge designeren, og hendes mand havde længe ønsket at komme videre Frunze Embankment. Bestukket og udsigt over Moskva-floden. Men lejligheden var i en frygtelig tilstand - reparationen ikke var her i over tredive år. Fra den sovjetiske fortid var væk. Resultatet var en mere moderne pejs (Biopejsen er en aktiv snarere end sceneri), lister og spejle.

Ud over det rekreative område i stuen og placeret mere undersøgelse. Rack lavet på bestilling efter de skitser af designeren, og i midten har bygget en smal tabel for din computer.

instagram stories viewer

Væsentlige rack er beliggende midt i den korridor, som bruges til at blive ført fra gangen ind i stuen og soveværelset. Men han besluttede at deltage. I stuen er blevet en rummelig entré, men ikke mindre behageligt.

For tilmelding soveværelse valgte en usædvanlig løsning - alle væggene er beklædt med tapet design med en tropisk print. de er som regel bruges som en accent, men i det grønne på stemningen i lokalet ser ganske økologisk.

Kabinet malet i samme nuance som dørene til resten af ​​lejligheden. Det er lavet "slide" - den centrale del med glasfacader bredere og højere side. Denne beslutning var nødvendig på grund af den lille afsats ved siden af ​​døren. Glat kabinet ville gå der simpelthen ikke passe.

Hans rolle i udformningen af ​​soveværelset og spillede små møbler, som er minder om den kolonistil. Så der var hvidt linned borde og kommode og en kiste-skammel i en lyserød velour polstring.

Køkkenet er lille, og gøre det mere eller lejlighed tillod ikke bære dragere. Der er opstået vanskeligheder i at acceptere at og på grund af gaskomfur. Men stedet er nok til et par med et lille barn, og festen er normalt opfyldt i stuen.

På grund af fremskrivningen i køkkenet installeret ikke én, men tre lineære headset. Men hver af dem en lille firkantede optagelser.

På væggen modsat vinduet nægtede at overskabe til fordel for spejlet. Løsningen er ikke den mest praktiske, men visuelt fordobler rummet og gør det lysere, hvilket afspejler naturligt lys.

Langs væggen i nærheden af ​​indgangen til at indstille køleskabet og et udstillingsvindue for de serveringsfade. Det er bedre at holde adskilt fra det daglige til det samme sæt bordet, så meget mere praktisk.

Foretrukne sted elskerinde - børn. Her fandt vi husly mange ting fra sin barndom, som nu nedarvede datter. Til registrering af plads til at vælge en simpel tapet varm grå. Et billede nuance af fugle over krybbe til fælles med tekstiler og "indsamler" gartneriet.

Funktionel opdagelse af designeren blev et skab i gangen. Det lykkedes dem at "bid" af korridoren for at skjule tøj og husholdning tilbehør. Modsat døren til omklædningsrummet var der et stort spejl og skammel, bryst.

Ligesom køkkenet, badeværelset også installeret i væggen spejlet. Og rengøring er nødvendig særligt forsigtige. Men følelsen af ​​en rummelig og lyst værelse er det værd.

Disposition.

Abonnere på kanalenog lære de nyeste tendenser inden for boligindretning.Leder du efter møbler? Køb det i butikken design møbler Felter.

Forfatter: Paul Shelyagin.

Facebook, Instagram, VKontakte, Houzz